Letohallen 23 og 24 januar

I helga var det utstilling i Letohallen. Lørdag var Kasper, Scilla og Tiril påmeldt på valpeshow, de er nå 8 mnd gamle og stilte i valp 6-9 mnd. Det var bare de tre og alle var veldig flinke! Kasper - Terramirandos Crocus ble BIR Valp og Scilla - Terramirandos Scilla BIM Valp. Fine kritikker på alle tre. Scilla og Tiril hadde prøvd seg i ringen før men det var første gang for Kasper, men jeg håper det ga mersmak for Sigrid og Per Vidar slik at de tar han med på utstilling noen ganger til. ? Gratulerer både til Sigrid og Per Vidar med Kasper og Synnøve med Scilla. ? Ble en veldig koselig dag rundt ringen, Mona, Jan Erik, Butt og Abbe dukket også opp og 3 glade valper fikk hilse på sin halvbror. Søndag tok jeg, Hanne og Tiril turen til Letohallen igjen. Det var bare Tiril i dag og hun var alene border terrier i ringen. Hun ble BIR Valp og fikk en fin kritikk. ? Vi hadde tidlig oppmøte og det ble for lenge å vente på finaler syns vi. Dro innom mine foreldre på hjem veien og fikk tatt noen bilder av henne. Neste utstilling på Tiril blir nok i april, da som junior. Tiden flyr! Kasper BIR Valp lørdag Kasper Scilla BIM Valp lørdag Tiril, Scilla og Kasper Tiril, Scilla og Kasper Tiril - Terramirandos Anemone BIR Valp søndag Tiril Tiril Tiril

Leave a Comment