Tuva Svensk Utstillingschampion

I helga tok vi turen over grensen for å stille Tuva lørdag og søndag, med håp om et svensk championat og CACIB. 🙂 Lotta var også med, men siden hun ikke er i pels nå hadde jeg ikke meldt på henne denne gangen. Utstillingen lørdag var i Skoghall, en nasjonal utstilling med mulighet for cert. En veldig varm dag og Tuva virket veldig slapp der vi sto og ventet, men når vi først kom inn i ringen viste hun seg bra og jammen endte hun opp som beste tispe med certet og Svensk Utstillingchampion! 😀 Søndagens utstilling var i Ransäter, her hadde vi mer konkurranse, og skjønte vel ganske raskt at det ville bli vanskelig å nå helt til topps. Men hun gjorde det bra og endte opp som andre beste tispe med reserve CACIB, og det må vi si oss veldig fornøyde med selv om vi selvfølgelig gjerne skulle vært et hakk opp. 😉 Vinneren ble Sweeping There Must Be An Angel som også ble BIG1 og BIS1 Veldig morro at en border terrier gjør det så bra i finaleringene! Her er et nytt bilde på Tuva som nå på papiret heter N UCH SE UCH N VCH NV-11 Borderengas Extra Thin Ice 20140729_tuva Foto: John Kenneth Bekkelund 20140727_tuvasvenskch

Leave a Comment