Knallhelg i Drammen

Forrige helg var det 2 utstillinger i Drammensområdet, terrierspesialen i Mjøndalshallen lørdag og NKK Drammen søndagen. Lotta var påmeldt begge dager med håp om et stort cert, og Tuva var påmeldt søndag med håp om CACIB. 🙂 Og jammen gikk det ikke som vi håpte på denne helga. 🙂 Lørdag ble Lotta BIM og fikk stor certet vi mangler, nå trenger hun bare å få fyllt 2 år, og få et cert etterpå for å bli norsk utstillingschampion. 🙂 Det var en varm helg og etter lørdagen hvor Lotta også var med i beste unghund finale og BIM finale, uten noen plassering i disse finalene, syns Lotta hun hadde vært nok på utstilling denne helga. Søndag var hun tydelig sliten og ville ikke vise seg slik hun bruker å gjøre. Likevel måtte dommeren like hennes type for hun endte opp med et CK og 4 beste tispe. Tuva derimot var i kjempehumør denne dagen, hun viste seg bra og sto knallbra, og det var gøy å vise henne. Hun endte opp med BIM og CACIB! Utrolig morro! 🙂 Så nå må vi til utlandet å se om hun kan få 2 CACIB til og få  henne til internasjonal champion. Takk til David Andersson for bilder og gratulerer til deg og Anna-Karin med BIR og Norsk Championat på Hux Flux Petter Pärla lørdag! 🙂 Og takk til min venninne Silje som hjalp meg med å vise Lotta i beste tispeklassen søndag! 🙂 20143105birbimntkdrammen BIR Hux Flux Petter Pärla og BIM Terramirandos Charming Unique Foto: David Andersson 20140601birbimnkkdrammen BIR Björshults Cassanova og BIM Borderengas Extra Thin Ice Foto: David Andersson

Leave a Comment