Dogs 4 All

Så er Dogs 4 All for i år overstått. Jeg stilte både Lotta og Tuva denne gangen og Axa og Abbe fra kullet i fjor var påmeldt. 29 bordere totalt, 15 tisper og 14 hanner. Tispene og hannene hadde forskjellige dommere denne gangen og det var tispene som var først ute i ringen for dommer Ulla Lethenström. Min venninne Silje viste Tuva for meg i Sverige i sommer, og siden Tuva ikke syns utstilling er kjempegøy og Silje klarte å få opp humøret hennes betraktelig i ringen, ble det hun som viste henne for meg denne gangen også. Tusen takk Silje!! 🙂 Men Lotta skulle inn i ringen først, i juniorklassen sammen med 5 andre, blant annet hennes søster Axa. Lotta viste seg fint syns jeg, det var glatt gulv og vanskelig å stille opp så hun ble litt lei av at jeg måtte rette på henne hele tiden, men sånn er det.. hun endte som 4. beste junior, Axa fikk en fin 2 plass blant juniorene, men ingen CK desverre. Så var det Tuva og Silje sin tur i Championklassen, 7 med totalt. Tuva er vanskelig å få stilt opp i dag, hun setter seg hele tiden, men Silje jobber veldig bra med henne og hun går kjempefint. Det ender med CK og 4. beste championtispe, men ingen plassering i tispeklassen. Hannene er først senere på dagen for en annen dommer, Mia Sandgren. Abbe stiller her i juniorklassen og får en excellent han også. Alle fra kullet får en excellent og fine kritikker så det får vi si oss fornøyde med. 🙂 Gratulerer så mye til Lars Olav og Ellen med Yoshi som ble Norsk Vinner - 13 og BIM! 🙂 Fin gutt dere har! Legger ved et album fra i går, ingen bilder av Lotta eller Axa her desverre siden jeg var i ringen selv, og glemte helt å tenke på å ta bilder av de etterpå.

Leave a Comment