Utstillingshelg i Trondheim

Fredag gikk turen til Trondheim for NKKs utstilling lørdag og Trøndelag Terrier Klubs utstilling søndag. Siden jeg egentlig håper på CACIB på Tuva var hun påmeldt lørdagen, men siden hun har hatt løpetid og jeg sliter og få henne ned i vekt valgte jeg å trekke henne. Lotta hadde jeg meldt på i juniorklassen, og der stilte hun sammen med sin søster Axa. Det ble excellent på begge to, men bare Lotta fikk CK. Da var vi videre til beste tispeklasse hvor Lotta ble plassert som nr. 3, bak 2 championtisper som ikke hadde det norske championatet. Derfor ble det ingen cert med hjem, men er allikevel veldig fornøyd med 3.plassen av totalt 9 tisper. BIR og CACIB gikk til Loppekassa Well All Right - Yoshi, stor certet gikk til Bordysk's Peter Ross - Balder. Gratulerer så mye til Yoshis eiere Lars Olav og Ellen Torvik og Balders eier Heidi Smee. 😀 Søndag var det ny dag i utstillingsringen, ikke så mange påmeldte i dag, 6 voksne og 2 valper. Lotta stilte igjen mot sin søster Axa (Terramirandos Sweet Avalanche) og i dag var det Axa som ble nr 1 av de to. Begge fikk excellent og fine kritikker, men desverre ingen CK i dag. Balder - Bordysk's Peter Ross ble BIR, fikk sitt 6 cert og endte opp som BIS2 (best in show) i finalen. Utrolig morro! Gratulerer så mye Heidi og Kristin Bjølbakk som er oppdretter av denne flotte herremannen. 🙂 Takk også til alle som var med for en hyggelig helg i Trondheim! 🙂

1 thought on “Utstillingshelg i Trondheim”

Leave a Comment