Blodsporprøve Tuva

Torsdag 9. mai meldte jeg Tuva på til en bevegelig blodsporprøve. Hun har jo en 1. premie fra før, men vi har slitt litt med å få det til på prøver de siste 2 årene. I fjor hadde hun jo valper, men hun gikk en prøve på høsten der det ble en 2.premie. På sporkurset nå i vår har hun gått jevnt bra, så det var spennende å se hvordan det ville gå på en prøve igjen. Denne gangen gikk det endelig! 🙂 Hun var litt ute imellom i åpent terreng, men tok seg fint inn igjen, fant sporslutt og det ble en 1.premie. 🙂 Veldig fornøyd! Nå mangler vi bare en 1.premie på ordinær prøve. Kommer til å melde på de som er i nærheten og se om vi kommer med, målet er ihvertfall at hun blir viltsporchampion en gang i fremtiden. 🙂 Kritikken fra torsdag ligger under resultater. Noen bilder fra den siste tiden: Tuva En herlig gjeng. 🙂 Tuva, Lotta, Sofie og Buster Gale hunder i farta 😉 Lotta foran og Tuva bak Stort sett lek og full fart mellom disse to for tiden Lotta Ønsker alle en fin 17 mai og pinse!  

Leave a Comment