Utstilling Hellerud

I helga har det vært utstilling på Hellerud. Siden jeg jobbet i går fikk ikke Lotta blitt med, men Abbe og Axa stilte i valp 6-9 mnd. BIR valp Axa og BIM valp Abbe 🙂 I dag tok jeg og Lotta turen også, det gikk hennes vei i dag og hun ble BIR valp, Abbe ble BIM valp, alle 3 fikk fine kritikker. Lotta sin ligger under resultater.  Skal bli gøy å følge de videre både i ringen og aktiviteter ellers. Valgte å ikke bli igjen til gruppa i dag, selv om det jo hadde vært litt morsomt, men 2 jenter ventet hjemme på litt aktivisering de også. Gratulerer til Heidi Smee og Balder (Bordysk`s Peter Ross) som ble BIM og fikk sitt første cert i dag 9 mnd gammel! 🙂 Tok noen bilder ute etter utstillingen som jeg legger ved her: Lotta 7 mnd Axa 7 mnd Abbe 7 mnd Abbe Abbe Mor Tuva og datter Lotta har tatt kvelden. 🙂  

Leave a Comment