Snø!

I helga var jeg og hundene hos foreldrene mine i Ottestad. Mandag morgen våknet vi til masse snø! Var spent på hvordan Lotta ville reagere.. men hun bare hoppet uti det og syns det bare var morro. 🙂 Sofie derimot syns ikke det var spesielt festlig og stoppet i døra på vei og ut og ruslet pent inn igjen. 😉 Lotta vokser fort og tennene har nå begynt å dette ut. Hun er en søt liten jente, med masse energi. 🙂 Har også hilst på både Lizzi, Axa og Abbe i det siste og det er veldig koselig å se valpene igjen. Indy har jeg hørt ifra og alt er bra, hun har begynt i hundebarnehage denne uka. Natt til fredag reiser jeg og Tuva avgårde til Danmark, sammen med Kristin Bjølbakk, for å være på Dansk og Nordisk vinnerutstilling i helga. Sikler selvfølgelig på et dansk cert for å bli dansk champion, men det er nok mange i kampen om det. Uansett morro å være med! Her er noen bilder fra i går: Lek i snøværet Lotta i snøen Fredrik kaster snøball til TuvaFredrik kaster snøball til TuvaFredrik syns det er kjempegøy! Fredrik syns det er så morro å kaste snøballer til Tuva 🙂 Ballgale hunder! Ballgale Tuva har fått en ballglad datter kan det se ut til Lotta får ballen for seg selv et par sekunder Her har Lotta ballen for seg selv i noen sekunder.. Caya og Lotta Ballen døde kort tid etter dette bildet, men overlevde lenger i snø enn når det er bart ute. Lotta.

Leave a Comment