Valpene er 5 uker!

Tiden går og valpene har allerede blitt 5 uker. De har blitt en veldig livling gjeng i løpet av den siste uka, raser rundt, leker og biter. Tenna er på plass ja. 😉 Ellers har vi vært heldige med været de siste dagene, og valpene har vært mye ute. Og der storkoser de seg. Håper på fortsatt godt vær fremover. De har også fått hilse på mine foreldres hund, Caya, en gordon setter. Og de var ikke noe skremt av en større hund nei... raste etter henne ute på plenen her og hang i beina hennes. Caya på sin side syns nok det var litt ekkelt med disse småtassene. 😉 Har mange bilder fra den siste uka, skal legge de i et eget album, men legger det ut først i morgen. Her er 5 ukes bildene av valpene: Gutten Gutten Jente 1 Jente 1 Jente 2 Jente 2 Jente 3 Jente 3 Jente 4 Jente 4

Leave a Comment