Det nærmer seg..

En liten oppdatering herfra. 🙂 Tuva er på dag 52 etter første parring i dag og hun begynner å bli stor syns jeg! Det er ihvertfall liv inni magen, de siste dagene har jeg kjent godt at det rører på seg der inne. Har bestillt time til røntgen tirsdag, syns det er greit å være litt forberedt på hvor mange det blir. Ellers er hun i fin form egentlig, er med på litt tur, leker og spiser godt, selv om hun jo er roligere enn vanlig. Fra helga igjen må jeg være forberedt på at fødselen kan starte. Er veldig spent og håper alt går bra. I dag har vi hatt en rolig søndag. Varierede vær der ute og ikke akkurat sommer, men vi rakk da ihvertfall en tur før det bøttet ned i ettermiddag. Tuva drektig dag 52 Tuva dag 52 etter første parring Tuva Fortsatt leken 🙂 Sofie tar livet med ro! Sofie er søndagsslapp 🙂  

Leave a Comment