Sofie er 6 år i dag!

I dag er det 6 år siden Sofie ble født. Det var påske, jeg var på hytta og våknet til melding fra Eva om at 7 valper var født, 3 jenter og 4 gutter. Jeg var i lykkerus over at jeg snart skulle bli hundeeier. At det ble en jentevalp visste jeg ikke da, for jeg var egentlig veldig bestemt på hannhund, helt til Eva lurte på om akkurat det var veldig viktig for meg. Så ble det Sofie, herlige lille Sofie som har smeltet mitt hjerte og som for meg er verdens herligste firbeinte venn. Hun startet min elsk for rasen, gjorde at Tuva etterhvert også kom inn i våres liv og at jeg nå selv starter på et eget lite oppdrett av border terrier. Desverre kan ikke Sofie selv få valper pga underbitt og allergi, men det var likevel med henne det begynte. Så gratulerer med dagen Sofie og alle hennes kullsøsken! 😀 Her er hun som liten baby, tenk at det allerede har gått 6 år, samtidig kan jeg ikke huske et liv uten.

Leave a Comment