God Jul

Da nærmer julen seg med stormskritt, jeg er i full gang med årets julestri på jobb og Sofie og Tuva har reist på juleferie til Ottestad. 🙂 Det er veldig tomt her hjemme uten de firbeinte men jeg vet de koser seg sammen med mor, far og Caya. Gleder meg til julaften, til å se hundene igjen, og til julefeiring sammen med familien. 🙂 Et flott år har det vært, med gode resultater, viltsporchampionatet på Sofie og utstillingschampionat og norsk vinner 11 på Tuva. 😀 Vi ser allerede frem til våren og til neste års sporsesong som jeg håper går litt bedre for Tuvas del enn det gjorde i år. Har også planer om valper på Tuva til sommeren så vi går et spennende år i møte. 🙂

3 thoughts on “God Jul”

  1. En riktig god jul til Sofie, Tuva og deg. Du er en kjempeflink fotograf, og det er moro å følge deg og dine firbente på bloggen. Klem fra Lucy og flokken hennes!

  2. En riktig god jul til dere alle sammen! Håper du får hvilt ut i julen. (Jeg vet hvor stressende det er i blomsterbutikk før jul)
    Kos jentene!
    Stor klem

Leave a Comment