God helg!

Titter innom for å si god helg. 🙂 Her er det rolige dager. Tuvas sporprøve i Løten for 14 dager siden gikk strykende. Hun var mest opptatt av ferskspor.. og ville ikke gå på noe blod denne dagen så det endte med nok en 0 for hennes del. Derfor legger vi prøvene på is for i år, satser på å få lagt et eller to spor selv før snøen kommer bare, noe jeg håper blir en stund til! Ikke klar for vinter riktig enda kjenner jeg. Nå er jeg spent på Letohallen om 14 dager, ønsker veldig en Very Good på Sofie. Vi får se.. 🙂 Etter det blir det NKK Hamar og Norsk vinnerutstilling Lillestrøm på Tuva som blir de siste utstillingene for i år. Om jeg ikke må melde Sofie på fler da.. Far og Caya har vært her et par dager nå. Far har malt det meste som manglet på huset, så nå begynner det å bli ferdig! 😀 Veldig fornøyd og veldig glad jeg har så snille foreldre som hjelper meg! Utrolig nok ble det et par dager med flott vær også, uten regn. Sofie og Tuva har kost seg med besøk mens jeg har vært på jobb. De har lekt og kost seg med Caya. I kveld slapper vi av med fyr på peisen og lader opp til en fridag. Desverre er det spådd regn i morra, men det blir som det blir. God helg fra oss! 🙂

Leave a Comment