Grenseborderen 2011

Tidlig i går satte jeg og jentene kursen mot Morokulien og årets bordersamling som i år var samlet med Värmbroborderen til en dobbel utstilling, en norsk og en svensk, på svenskegrensen. Siden dette er uoffisielle utstillinger har de med en klasse som heter "kom som du er", så da fikk Sofie lov å vise seg frem også. 🙂 Og hun gjorde det bra på begge utstillingene, ble beste tispe både i den norske og svenske delen og kåret til beste "kom som du er" på den norske utstillingen. Det skal sies at hannen vi konkurrerte mot her ikke dukket opp under kåringen, så da ble det oss. 🙂 Gode kritikker fikk hun også, de er lagt til under resultater. Tuva stilte i championklassen og ble 3. beste tispe i denne klassen på den norske utstillingen og 5. beste i klassen på den svenske. Helt greit resultat og forsåvidt gode kritikker som ligger under resultater. Jeg får også her beskjed om at hun er for rund og at dette ødelegger helhetsinntrykket av henne, noe  jeg har fått beskjed om av flere dommere på utstillinger i år. Så jeg får kutte litt ned på maten, prøve å aktivisere henne mer og håpe hun blir litt smalere rundt midjen til Hamar. 🙂 En hyggelig dag ble det på grensen, været som var spådd slo heldigvis ikke til og vi hadde opphold stort sett hele dagen. Regnet kom først når utstillingene var ferdig og det var klart for grilling, men det var god temperatur og vi fikk tak over hodet så det gikk helt fint. 🙂 Gratulerer til Siv-Laila med Penny som ble årets grensebordervalp! Og med flott resultat på Maya også! Gratulerer til Kristin med Oliver som ble BIM på den svenske utstillingen og ellers flotte resultater! Gratulerer til Lars Olav og Ellen med Yoshi som ble BIM på den norske utstillingen! Takk til alle for en flott dag og et flott arrangement! 😀 Tok noen få bilder i går, får se om jeg får laget et album i morgen. Avslutter med et par bilder av jentene mine tatt i dag. 🙂

4 thoughts on “Grenseborderen 2011”

  1. Gratulerer så mye til dere alle sammen! Fine Sofie som endelig fikk skinne i glansen!! Veldig gøy å lese om Grenseborderen, Kristin! Vi sees snart igjen:-)

  2. Hei du var raskere enn meg med å oppdatere bloggen denne gangen! 🙂 Takk for en fin helg Kristin, hyggelig at du ble til grillingen!

    Kos deg på agilitytrening i regnværet, mens vi trener blodspor i regnværet på Årnes. Kanskje vi slipper litt insekter når det regner?

  3. Takk for det Silje. :)Vi må snart sees igjen, jeg vet ikke helt om jeg rekker tur den uka her, litt hektisk, men neste uke er bedre. 🙂 Sender deg en mld jeg.

  4. Ja denne gangen klarte jeg å slå deg gitt. 😉 Takk for en fin helg ja, var veldig hyggelig. Jeg har gått blodspor fra morran i dag og lader opp til kveldens agilityøkt. Dere får kose dere på sporkurs, litt usikker på om dere slipper unna disse insektene selv om det regner men.. 😉 de var ihvertfall på plass i skogen fra morran i dag.

Leave a Comment