Midnattsol

Så ble det midnattsol på oss da! 😀 De to siste nettene har sola vært oppe på natta, merkelige greier for den som ikke er vant til dette. Nå har jeg akkurat vært ute en tur og fotografert litt, i solskinn! Det er flott da og det er utrolig vakkert her på Andenes og i nord. De siste dagene har vi kjørt litt på øya, vært på et lokalt ysteri og kjøpt litt oster og sett på gårdens lamaer. Vært på Bleik å gått turer, på Arresten å spist god mat, vært på cafë og bare kost oss. Far og Andreas har fisket litt og kom hjem med 4 fjellørret her en kveld. De smakte godt på brødskiva til frokost! Fredrik er jo en liten sjarmør da og det blir trist å reise fra han. I morgen går turen sørover igjen, skal kjøre kystveien, så da er det bare å håpe på godvær på hjemturen. Legger ved et album med bilder fra de siste dagene og midnattsolen i går.

2 thoughts on “Midnattsol”

  1. Veldig fine bilder som alltid! 🙂 Bildet av Orion var også veldig pent! Vi fløy landingsrunder (trening på innflyging/landing) den dagen der; og dette må ha vært andre runde hvor han i venstresetet fløy. Da fløy vi venstre runder rundt flyplassen naturligvis (vi svinger den veien rundt flyplassen slik at han som flyr ser inn i svingen…). Synd dere ikke fikk vært med denne gang; det får vi til neste gang!
    -AG

  2. Ok – så det andre bildet nå der vi så vidt synes 😀 Det du ikke skrev noe om (takk for det…) er at det var Stein Ola som fikk alle fire fiskene da vi var å fiska i Trolldalstjørna!

Leave a Comment