Hjemme igjen

Ja da har vi kommet hjem igjen etter en flott tur i Nord Norge. Takk til Lise, Andreas og Fredrik for hyggelige dager på Andenes. 🙂 Vi kjørte kysten sørover igjen, og hadde en fin tur, selv om det ble litt for lange økter i bil og litt for kort tid til å oppleve og se det som er langs kysten. Men man får ta turen igjen en gang og beregne bedre tid og planlegge steder som bør sees. Været var bra helt til vi kom til Koppang fredag kveld og da høljet det ned resten av veien til Ottestad. Jeg og hundene ble en natt hos mor og far. Caya, Sofie og Tuva var nok glade for at de var på kjente trakter igjen de også. I går lørdag hadde vi en rolig formiddag hos mor og far før vi utpå dagen dro hjem til Årnes. Sofie og Tuva spiste litt mat og etter det lå de rett ut i sofaen begge to, mens jeg fikk klipt en forvokst plen. De var nok slitne etter en lang reise. Tok med litt blomster fra hagen til mor og fikk pyntet litt i heimen. Nå tenker jeg å ta en liten skogstur med de firbeinte... og ellers blir det nok en rolig dag i dag.

Leave a Comment