Valpene har flyttet

Ja da har alle bortsett fra Lotta som blir boende her, flyttet til sine nye eiere. Abbe og Lizzi dro på fredag, Axa og Indy ble hentet i går. Det ble litt tomt og rart her etter dem, man blir jo kjent med hver og en av disse små i de ukene de er her. Så litt trist er det når dem forsvinner, men det høres ut som om alle tilpasser seg veldig fint i sine nye hjem. 🙂 Jeg setter pris på å høre fra dere og gleder meg til å følge alle de små videre på veien. Takk til mine valpekjøpere for at dere gir dem et godt hjem! Lotta har så smått begynt sitt liv sammen med meg, mamman sin og Sofie. Tuva koser seg med å ha henne her, Sofie og virker inneforstått med at den lille skal være her sammen med oss. Har meldt på valpekurs og det kan se ut til at vi starter allerede til uka, selv om det kanskje er litt tidlig. Gleder meg ihvertfall til å starte treningen med henne. Ellers har vi gått nok et sporkurs hos Mona og Jan Erik og hadde siste dag nå på lørdag. En hyggelig dag ved Veslesjøen og takk til dere for nok et flott kurs!! Vi gleder oss allerede til våren! 🙂 Tuva gikk bra nå på lørdag, Sofie var mer på ferskspor, men kom da fram til sporslutt. Sofie gikk også en ordinær prøve her for litt siden, som endte med en 2.premie. Hun ble veldig sliten, så jeg var en stund redd vi måtte bryte, men så valgte hun selv å ta en liten pause og etter det gikk hun greit frem til sporslutt. Tuva håper jeg å gå en bevegelig prøve med før vinteren setter inn. Her er valpene med sine eiere: Abbe har flyttet til Jan Erik og Mona, border terrieren Mira og dachsen Butt Abbe har flyttet til Jan Erik og Mona, dachsen Butt og border terrieren Mira på Årnes Lizzi har flyttet til familien Daleng i Oslo Lizzi har flyttet til familien Daleng i Oslo Axa har flyttet til Jørn i Oslo Axa har flyttet til Jørn i Oslo Indy har flyttet til Torstein i Oslo Indy har flyttet til Torstein i Oslo Lotta Og her er Lotta som bor her hos oss.

1 thought on “Valpene har flyttet”

  1. Fine bilder du tar! Var morsomt å treffe valpene. Gleder meg til å treffe Lotta igjen.

    Vi ble ikke mindre klare for valper etter å treffet valpene dine gitt… 😉

Leave a Comment